Invitatie botez 5

Invitatie gratuita. Completeaza formularul de sub modelul de invitatie de mai jos si invitatia ta va fi gata instant. Vei putea sa o distribui pe email sau sa o printezi.

Atentie: "Invitatie la botezul Mariei" a fost completat in Titlu invitatie.

Iar ca petrecerea sa fie perfecta, iti propun stilul occidentalcreaza-i puiului tau liste de dorinte cu orice iti place sau ai nevoie de pe orice site, liste pe care le poti distribui prin email, facebook sau invitatii le pot gasi cautandu-le pe ce-vreau.eu. Astfel, puiul tau primeste ce are nevoie, iar invitatii salveaza timp si bataie de cap...

 

Cauta acum cadoul perfect!

 

Invitatie botez 5
 
 

Creeaza-ti invitatia pentru evenimentul tau

Completeaza campurile de mai jos si iti creezi o invitatie personalizata cu designul de mai sus. Vei primi pe e-mail versiunea pregatita de tipar (fisier PDF). Deasemenea se genereaza si o pagina unica pe site-ul ce-vreau.eu cu invitatia ta, pagina pe care o poti trimite tuturor. Simplu si usor!

 

 


 

 

:
 

 

Pe aceasta adresa vei primi versiunea de tipar a invitatiei.
Daca iti creezi cont vei putea accesa oricand invitatiile tale si vei putea atasa la invitatii si listele tale de dorinte
 

(Scrie rezultatul operatiei in campul de mai sus, e o masura pentru validarea impotriva spam-ului. Vrem sa fim siguri ca nu esti un robot :)) 

Alatura-te comunitatii noastre

Inscrie-te la newsletter-ul nostru

 
Inapoi sus
x

Ce-vreau.eu foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >