Invitatie zi de nastere 3

Invitatie gratuita pentru zi de nastere copii. Invitatia de mai jos reprezinta un model. Completeaza formularul de mai jos si invitatia ta va fi gata. Vei putea sa o distribui pe email sau sa o printezi.

Atentie: "Toby te invita la distractie!" a fost completat in Titlu invitatie.

Iar ca petrecerea sa fie perfecta, iti propun stilul occidentalcreaza-i puiului tau liste de dorinte cu orice isi doreste de pe orice site, liste pe care le poti distribui prin email, facebook sau invitatii le pot gasi cautandu-le pe ce-vreau.eu. Astfel, puiul tau primeste ce isi doreste, iar invitatii salveaza timp si bataie de cap...

Cauta acum cadoul perfect!  Vezi alte invitatii

Invitatie zi de nastere 3
 
 

Creeaza-ti invitatia pentru evenimentul tau

Completeaza campurile de mai jos si iti creezi o invitatie personalizata cu designul de mai sus. Vei primi pe e-mail versiunea pregatita de tipar (fisier PDF). Deasemenea se genereaza si o pagina unica pe site-ul ce-vreau.eu cu invitatia ta, pagina pe care o poti trimite tuturor. Simplu si usor!

 

 


 

 

:
 

 

Pe aceasta adresa vei primi versiunea de tipar a invitatiei.
Daca iti creezi cont vei putea accesa oricand invitatiile tale si vei putea atasa la invitatii si listele tale de dorinte
 

(Scrie rezultatul operatiei in campul de mai sus, e o masura pentru validarea impotriva spam-ului. Vrem sa fim siguri ca nu esti un robot :)) 

Alatura-te comunitatii noastre

Inscrie-te la newsletter-ul nostru

 
Inapoi sus
x

Ce-vreau.eu foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >