Stiri, informatii si idei de cadouri

Cele mai proaste idei de cadouri pentru femei


Cele mai proaste idei de cadouri pentru femei

Unii barbati pur si simplu nu stiu sa cumpere cadouri! Altii chiar stiu, insa, conform femeilor si filmelor americane, sunt atat de rari ca aproape nu exista. Idei, solutii si sfaturi pentru cumparat cadouri femeilor se gasesc peste tot, doar ca unii barbati nu par sa accepte ca biletele la meci nu sunt ce isi doresc femeile de ziua lor. Asadar, poate ar fi mai inspirat sa punem accent pe cele mai proaste idei de cadouri pentru femei.

Cadouri stereotipice

Barbatii stiu urmatoarele lucruri despre toate femeile din lume: stiu sa gateasca, le plac hainele si le plac amintirile, pozele si suvenirurile. Cu tot adevarul acestor idei, nu inseamna ca isi doresc ceva legat de bucatarie, de haine sau de amintiri, pentru ca nimeni nu poate cumpara aceste lucruri mai bine decat ele insele, stiindu-si nevoile si, mai ales, gusturile!
Desi pot fi cumparate cu bune intentii, oricare dintre obiectele din categoriile mentionate mai sus transmit un mesaj, pe care barbatii nu ar vrea sau nu ar trebui sa-l transmita. Spre exemplu, desi femeile iubesc hainele, prefera sa si le cumpere singure, pentru ca numai ele isi cunosc corpul cu adevarat. Un tricou prea mic sau prea mare este o greseala majora!

Cadouri legate de aspect

In aceasta categorie, ne referim la cosmetice, produse de dieta sau de fitness, parfumuri si orice altceva ar putea avea legatura cu aspectul fizic al unei femei. Daca isi doreste expres un anumit parfum, atunci acesta este cadoul perfect. In rest, un parfum prost ales nu va duce decat la disensiuni, iar cosmeticele la fel. Doar daca nu cumva barbatul doreste sa sugereze femeii ca ar trebui sa se mai ingrijeasca din cand in cand, ceea ce nu ar fi indicat.
Aparatele sau produsele de fitness si produsele de dieta, indiferent de natura lor, sunt strict interzise. Sunt considerate genul de cadouri care ar aduce o jignire femeii in general. Daca o doamna sau o domnisoara considera ca are nevoie de asa ceva, se va ocupa de acest lucru singura.

Cadouri prea simple

Trebuie sa spunem ca desi femeile apreciaza florile si dulciurile, acestea sunt cadouri prea simple. Mai bine zis, nu sunt cadouri! O cutie de bomboane de ciocolata, desi delicioasa, nu este suficienta pentru a forma un cadou. Buchetele de flori se supun aceleiasi reguli. Cele doua puse impreuna, suna mai bine!

Sunt multe lucruri pe care barbatii le considera cadouri perfecte, iar femeile nu. Ceea ce trebuie retinut aici este faptul ca femeile trebuie sa aprecieze cadoul, nu cei care il cumpara. Daca sunteti in lipsa de inspiratie, luati o persoana de sex feminin la cumparaturi cu voi pentru ajutor si cu siguranta veti alege ceva mult mai potrivit.

 

 

Publicat in data : 20.03.2013 in D'ale barbatilor
 
 
 


Alatura-te comunitatii noastre

Inscrie-te la newsletter-ul nostru

 
Inapoi sus
x

Ce-vreau.eu foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >