Stiri, informatii si idei de cadouri

Invitatii pentru diferite evenimente


Invitatii pentru diferite evenimente

Atunci cand ai nevoie de o invitatie pentru orice eveniment, ce-vreau.eu va fi intotdeauna alaturi de tine. Aici gasesti modele pentru diferite evenimente:

Invitatii pentru botez
Invitatii pentru zi de nastere
Invitatii pentru zi de nastere copii
Invitatii pentru majorat
Invitatii pentru petrecere

Atuurile invitatiilor ce-vreau.eu sunt :

1. invitatiile sunt gratuite
2. ai la dispozitie diferite modele din care poti sa alegi
3. le personalizezi cum doresti
4. le completezi usor, in maxim 2 minute ai invitatia facuta
5. le poti distribui pe email, Facebook
6. le poti printa
7. invitatiile ce-vreau.eu fac parte dintr-un sistem complex de gestionare a cadourilor, importand un model occidental, practic si elegant. Site-ul www.ce-vreau.eu iti da posibilitatea sa:

  • cauti un cadou in functie de destinatar (ea, el sau cuplu), in functie de varsta, sau tip de cadou (elegant, amuzant, romantic, office, etc), ocazie (zi de nastere, botez, nunta, Craciun, etc) si pret. Intra in catalogul cu Idei de cadouri.
  • dar, iti mai da si posibilitatea sa iti creezi liste de dorinte (publice sau private) in care sa iti salvezi orice produs iti place din orice site romanesc sau international, chiar si cele aflate in catalogul ce-vreau.eu. Vezi cum poti sa-ti creezi liste de dorinte.
  • poti sa distribui aceste liste de dorinte pe email, Facebook, Twitter, etc
  • poti sa fi cautat in site dupa nume . Vezi sectiunea Cauta un prieten si incearca sa cauti dupa un nume oarecare pentru a-ti da seama cum functioneaza. E suficient sa tastezi primele 3 litere din nume si iti va da toate variantele posibile. Vei vedea doar listele publice ale persoanelor respective.
  • poti sa amintesti de listele tale in invitatii. Intra in Invitatii evenimente.
  • astfel, cei care doresc sa-ti faca un cadou vor sti exact ce iti doresti; ei iti vor multumi deoarece le-ai salvat timp si stres (deoarece stim cu totii ca alergatul dupa cadouri e placere dar si stres si pierdere de timp), iar tu vei fi multumit(a) pentru ca ai primit ce ti-ai dorit
  • poti sa le recomanzi pritenilor tai acest site, cu ajutorul butonului Recomanda unui prieten din lateralul dreapta a ecranului. Facandu-si liste de dorinte iti va fi mai usor sa alegi cadouri pentru ei.

 

Publicat in data : 15.05.2013 in Inteligenta si distractie
 
 
 


Alatura-te comunitatii noastre

Inscrie-te la newsletter-ul nostru

 
Inapoi sus
x

Ce-vreau.eu foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >