Stiri, informatii si idei de cadouri

Scaune de fastfood


Scaune de fastfood

"Scaune de fastfood, impresii" sau "Tendinte spre aberatii intr-o duminica ploioasa"

Saracele scaune de fastfood! Sau fericitele? in primul rand, pentru ca n-au nas. Nu, nu va ganditi la chestii nasoale, eu ma gandeam doar la darele de parfum lasate de multe domnisoare sau chiar domni, care inca nu au auzit ca parfumul se foloseste cu moderatie si ca gusturile sunt impartite, nu tuturor ne place aceeasi aroma. In al doilea rand ca n-au urechi sa auda ce „conversatii interesante“ se desfasoara deasupra lor ..., OMG ...:

Apoi, dragele de ele, scaunele, sunt trase, impinse, uneori chiar rasturnate, nimeni nu le baga in seama daca sunt confortabile, dar sunt hulite cand nu stam bine pe ele.

Dar, le consider chiar norocoase pt ca nu le pasa cine sta pe ele. De exemplu, ieri intrand intr-o zona fastfood am zarit o mare vedeta cantatoare de manele, plin de sine, infumurat si incantat ca este recunoscut. Dupa ce a plecat, pe acelasi scaun s-a asezat un tanar pletos. Vroiam sa-i spun cine a stat inainte pe acel scaun, eram curioasa de reactia care ar fi avut-o, dar am renuntat la idee pentru ca imi era lene sa ma ridic de pe scaunul meu confortabil. Dar scaunului nu i-a pasat, i-a tinut pe amandoi fara sa-i judece sau sa-i catalogheze, cum am facut-o eu si marea majoritate prezenta in acel loc, dar fiecare in modul lui, pozitiv sau negativ.

Am putea chiar sa invatam cate ceva de la un banal scaun de fastfood?

Publicat in data : 29.09.2013 in Inteligenta si distractie
 
 
 


Alatura-te comunitatii noastre

Inscrie-te la newsletter-ul nostru

 
Inapoi sus
x

Ce-vreau.eu foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >