Stiri, informatii si idei de cadouri

SCOPUL MEU: DEZVOLTAREA PERSONALA


SCOPUL MEU: DEZVOLTAREA PERSONALA

Exista foarte multe situatii in care ne exprimam dorinta sau numim ca principal scop al vietii noastre, dezvoltarea personala. Bineinteles ca ne dorim asta, dar oare avem trasate macar in gand principalele obiective, avem schitat un traseu de urmat? Trebuie doar sa intri in posesia secretului fericirii ... desi e gresit spus; secretul se afla in mintea si in inima noastra, e nevoie doar sa sti ce vrei, sa te iubesti suficient de mult incat sa realizezi cat esti de important si nu in ultimul rand, sa actionezi.

Dezvoltarea personala cere mult timp si multa rabdare, probabil vei lucra la asta intreaga viata, insa pentru inceput poti apela la cateva carti care te vor putea calauzi spre imbunatatirea acelor aspecte ale vietii tale pe care le consideri de cuviinta.

 

Eficienta in sapte trepte sau un abecedar al intelepciunii1. Eficienta in sapte trepte sau un abecedar al intelepciunii de Stephen Covey. Este o carte deosebit de eficienta pentru invatarea unei comunicari eficiente, este un indrumator spre intelegerea valorilor umane, a familiei si relatiilor dintre oameni. Este utila in intelegerea existentei personale si sociale a omului, precum si a influentei pe care o poti exercita asupra celorlalti.

 

 

Tata bogat, tata sarac2. Tata bogat, tata sarac de Robert Kiyosaki. Autorul ne dezvaluie care sunt acele secrete despre bani si lumea financiara pe care oamenii bogati le predau copiilor lor, secrete care nici macar nu sunt cunoscute de catre oamenii saraci si nici de cei din clasa de mijloc.

 

 

Inteligenta emotionala3. Inteligenta emotionala de Daniel Goleman. Prin aceasta carte, autorul ne relateaza ca atunci cand ne intelegem sentimentele, situatia in care ne aflam devine mai limpede, arata un nou mod de a privi cauza diverselor boli, precum si modalitati de imbunatatire a inteligentei emotionale si de a face fata stresului.

 

Puterea prezentului4. Puterea prezentului de Eckhart Tolle. Este un ghid prin care vei invata sa te eliberezi prin cunosterea propriei persoane, descoperirea adevaratei naturi si gasirea fericirii spirituale. Nu ofera dezbateri pe teme religioase.

 

 

 

Secretul5. Secretul: Invataturi zilnice de Rhonda Byrne. Secretul se refera la Legea atractiei, la faptul ca ceea ce iti doresti cu suficient de multa tarie, vei obtine.

 

 

Gandeste bine si in stil mare6. Gandeste bine si in stil mare de Donald Trump. Reprezentand imaginea omului de succes, prin aceasta carte Donald Trump traseaza cateva principii pentru reusita, pentru a deveni cel mai bun in domeniul tau, te invata sa iti descoperi propria definitie a succesului.

 

 

Codul bunelor maniere astazi7. Codul bunelor maniere astazi de Aurelia Marinescu. E una din multele carti care ne invata normele unui comportament civilizat, insa este scrisa intr-un ton plin de umor si cu multa inteligenta, si in speranta ca va deveni poate un manual scolar.

 

 

Chiar daca nu ti-ai gasit inca visul, nu ti-ai descoperit talentul sau nu esti sigur care iti sunt abilitatile, incearca sa le descoperi, cu siguranta nu este prea tarziu.

Publicat in data : 24.04.2013 in Inteligenta si distractie
 
 
 


Alatura-te comunitatii noastre

Inscrie-te la newsletter-ul nostru

 
Inapoi sus
x

Ce-vreau.eu foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >